Brandon Flowers se ve "Still Want You" konečně upřímně usmívá

15.04.2015 09:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do vydání druhé desky Brandona Flowerse "The Desired Effect" zbývá zhruba měsíc, a tak zpěvák pomalu ale jistě zintenzivňuje všechny možné aktivity, aby na tento fakt upozornil co nejvíce fanoušků. Jak jinak si vysvětlit, že pouhých čtrnáct dní poté, co představil vizuál k pilotnímu singlu "Can't Deny My Love", nabídl v pořadí druhý song s názvem "Still Want You", který taktéž okamžitě opatřil klipem.

Zatímco předchozí video bylo pro mnohé až příliš komplikované a možná zbytečně nákladné, to aktuální pro změnu sází na jednoduchost. Černobílý vizuál, který natočil uznávaný Američan Warren Fu (známý díky klipům pro Haim, Depeche Mode, Daft Punk), nemá žádný zásadní děj, pouze Brandona Flowerse prezentuje tak, jak ho často neznáme - spontánního, vtipného, usměvavého a skotačícího.

Ono to vlastně hodně koresponduje i s celou atmosférou písně, která by spíše zapadla do playlistu rádií osmdesátých let než do roku 2015. Song je zatraceně retro, navíc rozverný, veselý a neuvěřitelně pozitivní. A to je moc dobře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY