Burian průřezem vlastní tvorby v novém XPLAYMIXu

01.04.2015 18:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Začátek školního roku představuje pro mnohé šanci na čerstvý start. Obdobou novotou vonících učebnic a upravených sešitů je pro náš server série podcastů (postaru mixtapes) XPLAYMIX. Počínaje zářím 2014 se s nimi pravidelně setkáváte každé první pondělí v měsíci. Jejich autory budou významné osobnosti tuzemské, časem snad i zahraniční hudební scény.

Za půlroční existenci podcastové série XPLAYMIX jsme se snažili představovat prostřednictvím exkluzivních mixů jak nová jména na naší hudební scéně, tak i zkušené harcovníky s mnoha odslouženými roky. Jedním z takových matadorů je i Jiří Burian, kterého jsme požádali o nejnovější příspěvek do naší série.

Záminkou pro vznik podcastu se stal nadcházející křest desky "Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální", kterou vydal Burian na konci ledna pod pseudonymem Kapitán Demo. Původně mělo jít o mix, který by odrážel hravě ironický rozměr Kapitánovy hudby, nakonec se ale autor rozhodl zkompiloval skladby, které natočil za posledních bezmála deset let pod hlavičkami různých projektů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY