Britští Duran Duran vydají v září nové studiové album

28.03.2015 11:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již před nějakým časem kapela Duran Duran potvrdila, že pracuje na novém studiovém albu. Nyní jsou konečně známy první informace.

Jejich v pořadí čtrnáctá řadovka vyjde pod hlavičkou labelu Warner Music a měli bychom se jí dočkat v září. Novinka vznikla pod producentským dohledem Marka Ronsona a Nile Rodgerse z legendární skupiny Chic. První jmenovaný s britskou legendou spolupracoval již na poslední desce "All You Need Is Now" z roku 2010, druhý Duran Duran doprovází již dlouhá léta. Poprvé s nimi spolupracoval na singlu "The Wild Boys", produkoval jejich multiplatinové album "Notorious" a byl podepsán i pod jedním z remixů ke skladbě "The Reflex".

Prozatím bezejmenná novinka britské čtveřice slibuje i mnoho zajímavých hostů. Bude jím například zpěvačka Kiesza, kytarista John Frusciante známý jako zakládající člen Red Hot Chili Peppers nebo Mr Hudson. Některé zdroje dokonce uvádějí, že na albu uslyšíme i herečko-zpěvačku Lindsay Lohan a její sestru. Zda jde o pravdivou informaci, ukážou až následující týdny.

Pilotní singl s názvem "Pressure Off" by Duran Duran měli představit v průběhu jara. Půjde určitě o zajímavý song, neb formaci v něm doprovodí americká zpěvačka Janelle Monáe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY