Ex-tatuška Lena Katina se s klipem "An Invitation" pohybuje na hraně vzrušivosti a intimity

16.03.2015 09:13 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Tak se dočkala, holka jedna rušatá! Leně Katině v druhé polovině listopadu minulého roku vyšlo po několika odkladech debutové album "This Is Who I Am", a ačkoli se o žádnou hitparádovou desku nejednalo, zpěvačce alespoň spadl obrovský kámen ze srdce, že už to má za sebou. Vcelku nezajímavá prvotina v sobě i přes hořkosladkou produkci skrývá některé zajímavé kousky. Vedle vlezlé diskárny "Something I Said" se k těm vydařenějším bezesporu řadí i nejnovější singl "An Invitation", k němuž rusovláska aktuálně představila i vizuál.

V klipu, jenž se natáčel v italském hlavním městě v prostorách luxusního hotelu The Church Palace, interpretka ztvárňuje roli svůdnice, která má za úkol svými zbraněmi lapit do pasti neznámého mladíka, jenž je zaslepen vedle ženské krásy zejména hříšnými myšlenkami. Oproti videu k předešlému singlu "Who I Am" výsledek není, zaplaťpánbůh, natolik kýčovitý, takže se na něj možná dokoukáte do konce. Co si budeme nalhávat, v klipech Katina zaostávala již od začátku své sólové kariéry. Bodové hodnocení ale patří zejména samotné písni, která v sobě skrývá lechtivý erotický nádech a vybočuje z řady průhledně prvoplánových rádiových odrhovaček.

Vedle singlového vydání "An Invitation" se početná fanouškovská základna může v dohledné době ještě těšit na dodatečné představení deluxe verze zmíněného debutu. Zároveň má zpěvačka stále v plánu uvolnit i španělské EP, o němž byla řeč již před rokem a půl. Po všech těchto naplánovaných hudebních akcích o bývalé člence slavného dua t.A.T.u. zřejmě uslyšíme pramálo, důvodem je očekávání prvorozeného potomka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY