Nightwish přijedou v prosinci do Prahy s novou zpěvačkou i deskou

07.03.2015 12:14 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Finové Nightwish stále patří mezi nejzářivější hvězdy nejen severského metalu. V poslední době pilně připravovali nový materiál, který se na pultech obchodů objeví pod názvem "Endless Forms Most Beautiful" již na konci března a nabídnou na něm jedenáct zbrusu nových skladeb. Folk-metalová píseň "Élan" prozatím posloužila jako zajímavé lákadlo, včetně povedeného atmosférického videoklipu . V něm se ukázala i současná frontwoman Floor Jansen, která nahradila Anette Olzon.

Čeští fanoušci budou moct Nightwish vidět živě v letošním roce hned dvakrát. Kromě již oznámené účasti na festivalu Masters Of Rock ve Vizovicích zahrají i 7. prosince v pražské Tipsport Aréně. Spolu s nimi přijedou švédští Arch Enemy, také s novou zpěvačkou Alissou White-Gluz, která se k této ostré partě přidala teprve v loňském roce namísto Angely Gossou. Ani druhá předkapela není nezajímavá, jsou jimi finští náladotvůrci Amorphis, kteří představí svou plánovanou, zatím bezejmennou albovou novinku.

Doplníme, že lístky jsou v prodeji na běžných předprodejních místech a ceny za stání jsou za 790 Kč, stání u pódia 1 090 Kč a sezení na tribunách za 1 290 Kč a 1 500 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY