Americký písničkář Sea Wolf se svojí kapelou zahraje v květnu na Sedmičce

08.03.2015 11:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Song Spells je nový projekt muže známého jako Sea Wolf. Ten loni vydal album s názvem "Song Spells, No.1: Cedarsmoke". "Tohle je první deska, kterou jsem natočil mezi regulérními studiovými alby," říká Alex Brown Church, kalifornský skladatel a kytarista. "Je to drsná deska, ale mnohem intimnější díky rychlejšímu, experimentálnějšímu přístupu. Poskytuje mi to takovou tvůrčí regeneraci před dalším albem."

Jako Sea Wolf Church vydal tři skvělá alba - "Leaves In The River; White Water", "White Bloom" a "Old World Romance" - na každém z nich vyniká jeho mistrovské písničkářství a talent kapely, která doprovází jeho vize s jemnou grácií. Church nahrál, smíchal a produkoval svou novou ambientně akustickou snovou desku ve svém studiu za spoluúčasti členů jeho kapely - s Lisou Fendelander, Joey Fickenem a Scottem Leahym.

Sea Wolf vyrazí na koncertní šňůru a 25. května vystoupí na strahovské Sedmičce. Vstupenky za 200 Kč + poplatky jsou k mání na webu www.goout.cz, na místě v den koncertu budou za 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY