Další díl kompilace "Trance Nation" namíchal Brit Simon Patterson

30.03.2015 13:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zhruba po roce se fanoušci trance dočkají dalšího dílu úspěšné kompilační řady "Trance Nation". Letošní díl si na svá bedra vzal úspěšný třiatřicetiletý britský producent a DJ Simon Patterson.

Tento rodák z Belfastu vydal svůj první singl v roce 2006 a od té doby jeho popularita stále roste. Doposud má na svém kontě přes třicet singlů a vytvořil i hodně povedených remixů například pro Coldplay nebo Armina van Buurena. Tím, že byl vybrán, aby namíchal aktuální díl prestižní kompilace "Trance Nation", která se na trhu objeví již pátý dubnový den, jeho kredit automaticky opět stoupá.

Dvoudiskový komplet, který vychází pod záštitou klubů Ministry Of Sound, nabídne šestatřicet písní namíchaných do dvou zhruba pětasedmdesátiminutových setů. Simon mezi ně zařadil aktuální kousky od Paula Oakenfolda, Seana Tyase, Armina van Buurena nebo Hard-Fi a samozřejmě přidal i několik svých nových tracků či exkluzivních remixů.

Kompilace "Ministry Of Sound Presents Trance Nation - Mixed By Simon Patterson" bude k mání i ve vybraných českých obchodech, a to v druhé polovině dubna. Kdo by nechtěl čekat, může si digitální verzi předobjednat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY