Poslední SuperStar Sabina Křováková v sobě singlem "Skládám si obrázky" probouzí rockovou krev

01.03.2015 10:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V červnu už to budou dva roky, co se rockerka Sabina Křováková stala zatím poslední vítězkou SuperStar. První deska s vlastními písněmi ale dosud nevyšla a dva singly, které Sabina stihla představit, zůstaly prakticky bez povšimnutí veřejnosti. Je to ale důvod nad talentovanou zpěvačkou s charismatickým hlasem zlomit hůl? Kdepak. Novinka "Skládám si obrázky" naznačuje, že o Sabině (snad) ještě uslyšíme.

Zatímco z předchozích dvou písniček bylo slyšet, že se chtěly líbit i rádiovému posluchači, nový vzorek má rockovější zvuk. Ke skladbě interpretka napsala hudbu i text, s aranžmá pomáhala celá nově složená kapela, se kterou Křováková 13. března vystoupí i na vyhlášení výsledků hudební ankety Žebřík.

Nejedná se sice o žádné autorské veledílo, je však slyšet, že Sabina trpělivě hledá a pozvolna nachází styl, ve kterém by se mohla cítit nejlépe, a buduje si svůj rukopis. Slyšíme ledabylý kollerovský přízvuk, který jí tolik vyčítali porotci soutěže, a také si nelze nevšimnout, že uvnitř tvrdého obalu se vlastně skrývá křehká duše. Ze Sabiny tak možná roste šikovná rocková písničkářka. Dopřejme jí jen ještě trochu času.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY