Best Coast představují nový materiál. "California Nights" je ukazuje v dosud nejlepší formě

27.02.2015 17:50 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Noví, a přesto stále sví - tak by se dala charakterizovat nejčerstvější verze Best Coast, která nás svou první vypuštěnou skladbou "California Nights" zve na poslech třetí stejnojmenné nahrávky. Ta se ze sluncem zalitých končin západního pobřeží vydá zbytek světa prohřát už 5. května. A v čem tedy bude její zvuk odlišný?

Zatímco debut byl lo-fi plážovou nostalgií a pokračovatel "The Only Place" vypulírovaným zamyšlením pětadvacetileté ženy, "California Nights" nechává posluchače slastně přivírat oči v zasněných kompozicích s psychedelickým nádechem, které přesně asociují ony letní (nejenom) kalifornské noci. Docela zajímavý posun ve tvorbě losangelského dua. Určitě by nebylo od věci aplikovat ho i na zbytek tracklistu.

Jak je napovězeno v úvodním odstavci, srdce Best Coast je ovšem stále přítomno a muzikanti skládají především další chvalozpěv své domovině. Na nic jiného než na důkazy o její skvostnosti se ostatně nezmohli ani v novém videoklipu. Společně s nimi a drinkem v ruce tak můžete pozorovat líným vánkem ovívanou pouštní krajinu, topící se ve večerních červánkách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY