Kelly Clarkson láká na novou desku zdařile. "Invincible" a "Piece By Piece" reprezentují silný pop

24.02.2015 15:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"Heartbeat Song" sice vyšel teprve minulý měsíc, ale už nyní posílá Kelly Clarkson svým fanouškům další ochutnávky ze své nadcházející desky "Piece By Piece". Ta vychází v Evropě již tento pátek, v zámoří příští týden. Během tohoto týdne dostanou zvědavci každý den jedno lákadlo na zmiňovanou nahrávku. Vše to otevřela srdceryvná "Invincible", plánovaný druhý oficiální singl.

Spoluautorkou písně je poslední dobou všudypřítomná Sia Furler, a tak není divu, že se jedná o výborně vystavěnou baladu, ve které zpěvačka skvěle uplatní své vokální dovednosti a zároveň se vyzpívává z toho, jak se ze zlomené holky stala neporazitelnou. Tematicky se tak vrací k tomu, co už nakousla v hitech "Stronger (What Doesn't Kill You)" či "Breakaway", zato hudebně ukazuje polohu, která pro její obvyklý energický mix popu, rocku či country zas až tak typická není. Zní to vyspěle, silně a docela i hitově.

K poslechu je už i titulní skladba a i ta se povedla: "Piece By Piece" se nese ve středním tempu, netlačí na pilu a přináší určitý závoj nostalgie. Obě písničky jsou kombinovaně za 8/10 a těšme se v příštích dnech na další vzorky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY