Sigma má po "Nobody To Love" a "Changin'" další hit. V mrazivé "Higher" se spojila s Labrinthem

13.03.2015 15:53 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Britské duo Cameron Edwards a Joe Lenzie sice společně tvoří už od roku 2006, teprve loni v létě se jim ale povedlo výrazněji promluvit do ostrovní hitparády. Mohla za to i u nás velmi dobře přijatá hitovka "Nobody To Love", o níž málokdo ví, že původně vychází ze samplu "Bound 2" Kanyeho Westa. Už je to ale pár měsíců, co "Nobody To Love" bodovala v hitparádách, a i na jejího následovníka "Changin'" s Palomou Faith už začíná sedat prach. Sigma proto ještě před jarním vydáním debutu "Life" přispěchala s třetím singlem.

Rapperem Labrinthem (možná znáte optimismem nabitou "Let The Sun Shine" nebo baladu "Beneath Your Beautiful" s Emeli Sandé) doprovázená ukázka nepostrádá hitový potenciál a po vlažném úvodu se rozjede do popově líbivého drum 'n' bassu, se kterým kromě Sigmy slavili úspěch třeba i Rudimental, jejichž megahit "Waiting All Night" novinka silně připomíná. Asi nejtrefněji se ale k čerstvému singlu vyjádřil jeden z diskutujících pod videem: "'Nobody To Love' mi připomíná léto 2014. A myslím, že 'Higher' mi bude připomínat zimu 2015". Co vy na to, souhlasíte?

"Higher" můžete ve vybraných rádiích naposlouchávat už od ledna, oficiální vydání singlu je ale stanoveno až na 22. březen. Vsadíme se, že minimálně britská top 10 se ten týden otřese v základech?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY