Sunrise Avenue vydali další živák, tentokrát je natočený s velkým orchestrem

02.03.2015 17:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Finští Sunrise Avenue jsou poslední léta bezesporu jedním z nejlukrativnějších produktů tohoto severského státu. Kapela, která vyprodává po Evropě ty největší haly, v minulém roce rekapitulovala posledních osm let své úspěšné hudební kariéry a právě nyní dodává celému vzpomínání pomyslnou třešničku. Vydala totiž živák, který natočila se symfonickým orchestrem.

Jak jsme již před měsíci informovali, formace v říjnu minulého roku absolvovala tři výjimečná vystoupení ve švýcarském městě Lucern, kde ji doprovázel šedesátičlenný Luzerner 21st Century Orchester. S ním Sunrise Avenue odehráli v nevšedních aranžích nejen všechny své hity, ale i několik nových písní.

A právě audiozáznam z těchto koncertů nyní vyšel na dvou CD jakožto bonus k již zmiňované výběrovce. Komplet s názvem "Fairytales - Best Of 2006-2014 (Orchestral Version/Live)" tak čítá celkem tři disky a je nově obohacen o více než devadesát minut živých nahrávek. U nás v obchodech budete tento box hledat asi marně, zato v sousedním Rakousku či Německu, kde slaví Sunrise Avenue nebývalé úspěchy, jistě štěstí mít budete.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY