Funk Effect nahradí zrušené vystoupení v Roxy už v dubnu

19.02.2015 08:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Fanoušci francouzského live drum&bassového projektu Funk Effect dostávají náplast za zrušené únorové vystoupení. Už 3. dubna si vychutnáme skvělou live show na pět decků. Support bude doplněn brzy. Majitelé vstupenek na únorové zrušené vystoupení dostanou při předložení vstupenky u vchodu vstup zdarma.

Funk Effect je fresh francouzský projekt, který přináší nový vítr mezi ohraná drum&bassová jména. Přísný DJský skill, nová produkce a zábavná live performance na pět decků jsou důvody, které táhnou tuto trojici nahoru. Ocenění Discovery Project na EDC Las Vegas a nominace na Newcomer Of The Year od DNB Areny jsou důkazem toho, že je třeba tyto kluky sledovat. Během live vystoupení na pět gramofonů/CD playerů v kombinaci s nadupanými mašinkami typu Pioneer SP1 kombinují svou produkci se selekcí drum&bassu a drumstepu v nečekaných mixech a live mash-upech.

Vstupenky za 100 Kč + poplatky lze zakoupit v předprodejích na GoOut a Ticketportal, v NoD za zvýhodněnou cenu 100 Kč a na místě za 150 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY