Skvělou Ellu Eyre si ve "We Don't Have To Take Our Clothes Off" snadno spletete s Adele

29.01.2015 09:29 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Na debutové album Elly Eyre, dvacetiletého britského talentu, jsme se těšili už koncem loňského roku, nakonec však bylo vydání odložena na letošek. "Feline" vyjde 28. února a pro nedočkavé je tu předkrm v podobě coververze "We Don't Have To Take Our Clothes Off", původně od Jermaine Stewart. Ta však nebude součástí zpěvaččiny očekávané prvotiny, ale byla natočena na kompilaci "40 Years of Disruptions".

Zatímco originální verze z roku 1986 má taneční charakter, předělávka zní úplně, jako by ji zpívala... Amy Winehouse, k jejímuž hlasu bývá Ellin soulový vokál přirovnáván? Ale kdepak, jde o působivou klavírní baladu jako vystřiženou z repertoáru Adele. Je zajímavé, jak adelovsky Eyre písničku zazpívala, přestože její předchozí singly vynikají spíše dynamičností a svižným tempem. A nutno říci, že vokálně si se svou slavnější krajankou tentokrát skutečně nemají co vyčítat. Další důvod věřit, že o téhle slečně ještě určitě uslyšíme.

Tracklist "Feline" vypadá následovně: Comeback, Don’t Follow Me, If I Go, Two, Everyone Goes Your Way, All About You, Home, Fall Down, Something Good, Alone, Too, Worry, Typical. Deluxe edice slibuje další čtyři položky navíc, jmenovitě Waiting All Night, Deeper, Restart a Time.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY