Chystá se hvězdná spolupráce? Adele a Lady Gaga dráždí popový svět společnou selfie

22.01.2015 17:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Adele a Lady Gaga, dvě veličiny současné pop music, zkraje roku brnkají na nervy fanouškům. Zatímco anglická superhvězda stále neprolomila čtyřleté čekání na nástupce druhé studiovky "21", které se celosvětově prodalo přes třicet milionů kopií, Gaga je zavřená ve studiu a občas z procesu příprav páté řadovky zveřejní nějaký snímek. Tentokrát si na Instagram vyvěsila selfie právě s Adele.

Fotografie byla údajně pořízena v domě Lady Gaga v Los Angeles a dost možná signalizuje chystanou spolupráci dvou ženských pěveckých es. O té se spekulovalo už v minulém roce, obě divy si navíc v minulosti vyměnily pár komplimentů. Když například matka příšerek v září 2013 v Londýně na iTunes festivalu poprvé živě prezentovala několik písní z očekávané desky "ARTPOP", její britská kolegyně v publiku nechyběla.

Dokud ale Adele nebo Lady Gaga společný song nepotvrdí, fanoušci o něm mohou jedině snít. Internetem sice kolují informace, že písnička se objeví na dalším albu Adele, které by mělo vyjít letos, jenže u nejprodávanější zpěvačky probíhající dekády jeden nikdy neví.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY