Martin Solveig je zpět. V "Intoxicated" je opět hitový a stále umí klipem pobavit

20.01.2015 11:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Od poslední řadové desky DJe a producenta Martina Solveiga uplynulo již více než tři a půl roku, a tak pro tohoto sympatického Francouze nastal čas se svým fanouškům opět malinko připomenout.

Martin na letošní rok slibuje novou studiovku, která bude již pátou položkou v jeho diskografii. Její vydání by rád stihl do léta, přičemž s propagací začíná už nyní, a to novým singlem "Intoxicated", který s ním vytvořilo americké producentské duo GTA.

Klubový song s jednoduchou melodií není úplně jasnou hitovkou, ale to jen zdánlivě. Zatímco první polovina skladby patří spíše do nějakého nekomerčního klubu, v druhé se zcela nečekaně objevují alespoň nějaké radio friendly aspekty, díky kterým motto "Let's dance, no time for romance" už nedostanete z hlavy a zatoužíte kliknout na replay.

Videu nelze ani tentokrát téměř nic vytknout. Solveig si vždy dokázal se svými klipy pohrát a ve většině případů byl podepsán i pod jejich scénářem. V případě "Intoxicated" vsadil na jednoduchost - pouze na barvičky, divoké kostýmy a recesi. A vyplatilo se.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY