Michal Hrůza se v březnu vrátí na pódia. S kapelou vyráží na turné

16.01.2015 16:34 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"Hudba je součástí mého životního štěstí a jsem rád, že se ke mně vrací," říká Michal Hrůza, který už je, zdá se, po loňské potyčce a následném poranění mozku definitivně připraven k velkému návratu. Ten se uskuteční už 19. března v pražském Foru Karlín. Právě tam začne série osmi koncertů "Noc a Den Michala Hrůzy a Kapely Hrůzy".

Termíny jednotlivých zastávek můžete studovat na obrázku výše, v roli předkapel se jich zúčastní Morher's Angels a Lety mimo. Úvodní pražské vystoupení však nabídne speciální program - u návratu Hrůzy na pódia budou kamery České televize a také jeho hudební přátelé, například Xindl X, Klára Vytisková nebo Anna K.

"Od doby, kdy jsem Michala navštěvovala v Ostravě, jsem ani na minutu nepřestávala věřit, že den, kdy bude zase stát s kytarou na pódiu, stoprocentně přijde. A že je to tak brzo, je zázrak. Já už se na ten jeho velký návrat neskutečně těším," vzkazuje posledně jmenovaná několikanásobná držitelka cen Akademie populární hudby.

Na koncertech zazní především hity z koncepčních desek "Noc" (2012) a "Den" (2014)", nebudou ale chybět ani osvědčené hity, kterých Hrůza za svou kariéru nasbíral víc než dost. Lístky můžete pořídit třeba tady. Kromě turné zpěvák už dříve ohlásil několik majálesových vystoupení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY