Camouflage vydají nové album již v březnu, předkládají první ukázky

25.12.2014 19:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi fanoušky německé elektronické kapely Camouflage, jistě budete potěšeni zprávou, že skupina konečně ohlásila vydání nové studiové desky. Jejich album pojmenované "Greyscale" se na trhu objeví koncem zimy příštího roku.

Zmiňovaná novinka měla vyjít již letos v létě, ale v té době ještě materiál nebyl hotový. A protože Camouflage nechtěli svým fandům nabídnout něco, o čem nejsou stoprocentně přesvědčeni, dali si ještě několik měsíců načas. Až krátce před vánočními svátky tak potvrdili, že nahrávka vyjde v březnu 2015 a bude čítat celkem dvanáct písní.

Znám už je i název pilotního singlu, kterým se stane skladba "Shine". Formace již zveřejnila ukázku singlové novinky, a aby fanoušky na koupi desky "Greyscale" nalákala dostatečně, přidala ukázky i dalších dvou nových songů. Všechny si můžete poslechnout pod článkem.

Pro úplnost přikládáme i finální tracklist: Shine, Laughing, In The Cloud, Count On Me (feat. Peter Heppner), Greyscale, Still, Misery, Leave Your Room Behind, Light Grey, End Of Words, Dark Grey, I’ll Find.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY