Lady Gaga a Tony Bennett vydají v lednu záznam swingového koncertu

21.12.2014 09:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi ty, kteří jsou ze společné desky Lady Gaga a Tonyho Bennetta s názvem "Cheek To Cheek" nadšení, jistě budete potěšeni i informací, že tito dva umělci společně nachystali koncertní živák, jenž vyjde na DVD a Blu-Ray.

Titul s prostým názvem "Tony Bennett & Lady Gaga: Cheek To Cheek LIVE!" bude na obou nosičích k mání od 16. ledna příštího roku a celý byl pořízen ve formátu 4K Ultra High Definition (HD). Fanoušci se mohou těšit na záznam vystoupení, který oba interpreti absolvovali v newyorském Lincoln Center’s Frederick P. Rose Hall již koncem července tohoto roku. Zaznělo celkem devatenáct položek, mezi kterými samozřejmě nechybí především songy z již zmiňované desky.

Show, jejíž část již odvysílalo i několik amerických televizí, doprovázel devětatřicetičlenný orchestr pod taktovkou věhlasného Jorge Calandrelliho a mezi muzikanty bylo několik speciálních hostů. Na pódiu se objevili například trumpetista Chris Botti, David Mann na saxofon nebo jazzoví hudebníci, kteří patří do soukromého Bennettova kvartetu, jenž ho doprovází na vystoupeních.

Kompletní setlist obou vizuálů bude vypadat takto: Anything Goes, Cheek To Cheek, They All Laughed, Lady's In Love With You (Tony Solo), Nature Boy, Goody Goody, How Do You Keep The Music Playing? (Tony Solo), Bang Bang (My Baby Shot Me Down) (Lady Gaga Solo), Bewitched Bothered And Bewildered (Lady Gaga Solo), Firefly, I Won't Dance, Don't Wait Too Long (Tony Solo), I Can't Give You Anything But Love, Lush Life (Tony Solo), Sophisticated Lady (Tony Solo), Let's Face The Music And Dance, Ev'ry Time We Say Goodbye (Lady Gaga Solo), But Beautiful, It Don't Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY