Britney chce zpět na vrcholky hitparád. Příští rok uslyšíme duet s Iggy Azaleou

17.12.2014 10:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po komerčním neúspěchu loňské osmé studiovky "Britney Jean" hledá Britney Spears cestu, jak se v početné ženské konkurenci znovu prosadit. Hitparádové úspěchy by jí mohla zajistit spolupráce s australskou rapperkou Iggy Azaleou. Jejich společný duet má již začátkem roku 2015 uvést zpěvaččinu chystanou novou desku.

Informaci práskla právě aktuální hitmakerka Azalea, která se v jednom z rozhovorů nechala slyšet, že se chystá vyrazit na představení Britney do Las Vegas. "Vždycky jsem chtěla vidět show Britney Spears. Společně jsme udělaly song, který bude pilotním singlem jejího dalšího alba a vyjde příští rok," pochlubila se a dodala, že spolupráce byla nápadem popové princezny přelomu tisíciletí.

Spears se v letošním roce soustředila především na své angažmá v Las Vegas, kde v Planet Hollywood odehrála několik desítek show s názvem "Piece Of Me". Výtěžek série dosud činí přes třicet pět milionů amerických dolarů. Termíny vystoupení má Britney momentálně naplánované až do září 2015. Mezi koncertováním ale stíhá pracovat ve studiu na novém materiálu, o němž fanouškům postupně prozrazuje střípky. Již dříve například avizovala, že by se novinka měla nést v pop-rockovém duchu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY