Paul van Dyk zahraje na Silvestra ve dvaceti klubech na šesti kontinentech

08.12.2014 11:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Paul van Dyk si po čase může připsat na své konto další ojedinělé prvenství. Bude totiž prvním DJem, který letos na Silvestra zahraje ve dvaceti klubech, navíc na šesti kontinentech.

Samozřejmě že fyzicky by to nebylo možné, proto musí nastoupit technika a zdánlivě nereálnou věc učinit reálnou. Paul van Dyk se pro tento projekt spojil se společností Mixify, která vlastní stejnojmennou platformu. Ta je prvním interaktivním live streamingem svého druhu, spojující DJe a fanoušky z celého světa.

Pro poslední den tohoto roku si společně s věhlasným německým DJem vymysleli ještě něco dokonalejšího. Půjde o oboustrannou streaming clubcast technologii, díky které bude možné vysílat živé sety Paula van Dyka do dvaceti klubů v Austrálii, Asii, Africe, Evropě a Jižní i Severní Americe a sám DJ bude moci pro změnu pozorovat reakce návštěvníků. Celý tento pokus nese honosný název "Global Connection 2014" a uskuteční se v rozpětí čtyřiadvaceti hodin. Pokud se vše povede, jak si zúčastnění naplánovali, půjde o první New Year's party, do které se (s troškou nadsázky) zapojí celá zeměkoule.

Seznam vybraných klubů na všech kontinentech bude zveřejněn v následujících dnech. Nelze ale očekávat, že mezi nimi bude i naše metropole. Nám to tentokrát může být vlastně jedno, neb německá legenda dorazí do Prahy za pár dní naživo. Již na pátek 12. prosince je ve Foru Karlín naplánovaná Vandit Night, kde kromě Paula vystoupí i mnoho dalších DJů z jeho labelu. Všechny důležité informace o této akci najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY