Vánoční metalová epidemie se rychle šíří

02.12.2014 17:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tohle není jedna z těch epidemií, o nichž často slýcháváte v televizi. Je jiná, pozitivní, a jakmile se jednou nakazíte, není cesty ven, protože metal je láska na celý život a my na Metalshop.cz vás touto podmanivou infekcí hodláme během letošních Vánoc nadopovat víc než kdy předtím! Co vám tedy máme vpravit do žil? Preferujete old-school metal, mladou krev nebo pořádná jatka? Ať už zvolíte cokoliv, jedno si pamatujte - metal o Vánocích míří mezi lidi a nakazí naprosto každého!

Pod rozcestníkem Vánoční epidemie nyní najdete tři tematické okruhy, které by měly maximálně zjednodušit přesný výběr vánočních dárků a jimiž se snažíme oslovit tři hlavní odnože příznivců metalu - posluchače oldschoolu, moderního metalu a extrémních odnoží. Každý tento okruh navíc obsahuje svůj speciálně zvýhodněný balíček, do nějž jsme umístili vždy tři trička daného okruhu s exkluzivní slevou 10 %.

Jako bonus pro naše zákazníky jsme pak připravili také Dárkový teploměr, prostřednictvím něhož až do Vánoc odměňujeme každou objednávku nad 500 Kč. To vše v doprovodu stovek metalových novinek, které každodenně vybíráme tak, aby maximálně potěšily všechny milovníky alternativní módy a tvrdé muziky.

Metalshop je největším tuzemským prodejcem metalové, rockové, punkové a alternativní módy a v současnosti nabízí přes 21 tisíc produktů on-line a skladem. Patříte-li tedy mezi fanoušky rocku a metalu, prožijte Vánoce v naší společnosti. Slibujeme vám, že nebudete litovat!

(Placená inzerce.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY