symfoňáku - musicserver.cz">

Sunrise Avenue zní v "Nothing Is Over" skvěle nejen díky symfoňáku

22.11.2014 16:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Finská kapela Sunrise Avenue před několika týdny zrekapitulovala svoji dosavadní hudební kariéru výběrovkou, jejíž prodeje překonaly veškerá očekávání. Nejlépe se albu "Fairytales - Best Of" vede v sousedním Německu a Rakousku, výtečná čísla jsou hlášena i ze Švýcarska, kde byla deska několik týdnů nejprodávanějším titulem. A právě tam skupina počátkem října odehrála speciální koncert s obrovským symfonickým orchestrem.

21st Century Orchestra tvoří několik desítek vynikajících hudebníků z celé Evropy, kteří vystupují po celém světě a nahráli v minulosti například skladby pro soundtracky Jamese Bonda, Star Trek nebo Pána Prstenů. Se Sunrise Avenue upravili jejich písně do netradičních aranží a ve švýcarském městě Lucern absolvovali show, která byla již měsíce dopředu beznadějně vyprodána.

Na tomto místě vznikl i vizuál k novému singlu "Nothing Is Over", který kapela právě vydává jakožto 4-trackové digitální EP. Proto nečekejte žádné velké vizuální umění, pouze živý záznam ze zmiňovaného koncertu, prokládaný záběry z jeho studiových zkoušek. Hodnocení se tentokrát tedy vztahuje spíše k písni samotné a k faktu, že zpěvák Samu Haber má opravdu moc hezky zabarvený hlas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY