Lenny filmová hudba sluší. Atmosférickou novinku "All Of This" ke snímku "MY 2" napsal Muchow

20.11.2014 12:05 - Josef Martínek | foto: Ondřej Pýcha

Debutové album ještě Lenny, jedna z nejtalentovanějších českých zpěvaček, nedokončila, a tak nezbývá než si čekání krátit poslechem jejích dvou povedených ípíček. A nově také filmovou písničkou "All Of This". Napsal ji Jan P. Muchow a stala se titulní skladbou snímku "MY 2" režisérky Slobodanky Radun. Film má premiéru dnes (ve čtvrtek 20. listopadu), a pokud se chystáte vyrazit do kin, není lepší příležitost k přehrání videoklipu.

"Když se mi dostal do rukou trailer k filmu 'MY 2' a bylo mi nabídnuto nazpívat titulní písničku, hned jsem věděla, že je to pro mě ta správná příležitost, kam vnést kus svého tvůrčího já. Odjakživa miluji filmovou hudbu a tohle navíc není ledajaký film, ale výjimečný příběh se silnou myšlenkou a smysluplným odkazem. Pracovat s Honzou Muchowem ve studiu a na place se Slobodankou Radun pro mě byla cenná zkušenost a jsem pyšná na to, že jsem mohla být součástí tak originálního uměleckého díla," uvádí Lenny.

Spojení filmová atmosféra je sice v tomto případě nepřekvapivé, avšak zcela výstižné. Filmovost na vás totiž z klipu, v němž záběry z onoho romantického dramatu doplňují pohledy na zpěvačku projíždějí se autem ulicemi města, dýchne okamžitě. Práce s grafickými efekty na tmavém pozadí navíc posiluje snovou melancholii, která z výsledku srší. A i když má hlas Lenny sílu hromu, ani v nižších polohách, do kterých ho Muchow uklidil, neztrácí nic ze svého kouzla a charizmatu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY