Brodinski nás v "Can't Help Myself" zve na technojízdu v čase

20.11.2014 14:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sedmadvacetiletý Francouz Louis Rogé aka Brodinski je spoluzakladatelem prestižního labelu Bromance Records. Zasvěceným je jeho jméno již trošku známé, například s kolegou Gesaffelsteinem produkoval několik tracků pro poslední řadovku Kanye Westa, ale v minulosti se podepsal i pod songy Theophilus London nebo Dannyho Browna či remixy pro Klaxons, Scissor Sisters, Alphabeat, Skrillexe nebo Woodkida.

S projektem Brodinski se Louis snaží o kombinaci mnoha hudebních stylů, což potvrzuje i novinka "Can't Help Myself". Skvělé technobeaty propojené s hiphopovými elementy fungují ve Velké Británii či Francii již mnoho let a pomalu si na ně zvyká i zbytek Evropy, kde se obdobné songy čas od času dostávají do playlistů rádií. Brodinskimu může pomoci i jemně psychedelické video k písni mapující zásadní životní etapy jednoho muže - pro větší efekt ho vidíme retrospektivně.

Dodejme, že skladba "Can't Help Myself" je součástí kompilace "Homieland Vol.1", která vychází u Bromance Records. Song, v němž si zahostoval chicagský rapper SD, by se měl zároveň objevit i na albovém debutu, který Brodinski chystá na jaro příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY