Roxy oslaví 10. narozeniny

23.05.2002 21:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Roxy narozeniny
© facebook interpreta
Již deset let znamená datum 13. červen pro každého clubbera velkou událost. Jeden z nejstarších fungujících českých klubů a nejoblíbenější klub v zemi, který není třeba zdlouhavě představovat, oslavuje v tomto termínu každý rok své narozeniny.

Jubilejní 10. narozeniny budou doprovázet bujaré oslavy, v Roxy se totiž koná party, na které zahraje celkem 15 DjJ a zahlásí 4 MCs. Hrát se bude na třech stageích - klasická main stage, freestyle zone v prostorách chilloutu a ambient fresh zone v prostorách galerie NoD. Roxy Promotion se řídilo heslem nabídnout publiku to nejlepší, co v průběhu roku lze v klubu shlédnout - headlinerem celé akce potažmo main stage bude u nás velmi dobře známý a oblíbený MATTHEW BUSHWACKA, jehož předchozích několik vystoupení v Roxy není třeba mnohým připomínat. Na hlavním podiu doplní sestavu residenti klubu: TRÁVA, MICHAEL BURIAN, CHRIS SADLER, RAI a AIRTO, kterého doprovodí duo MCs P.E.Z. & LA FLEUR. Druhá, freestylová, stage dostojí svému jménu a k poslechu nabídne převážně drumandbass a breakbeat, okořeněný o vystoupení MCs. Představí se zde Djové BABE LN, GHONZALES, KOOGI, STANZIM, TOUCHWOOD, které doprovodí MCs LIN-DEE a ADRENALIN. Ve fresh zone zahrají ambientní sety Djové TALL, ASH, HOFFEE a MOWGLI a zde bude nachystán dostatek velmi pohodlného sezení pro odpočinek. O vizuály se postarají další residenti klubu, sdružení Phase, světla budou v režii Wild Music. Speciální narozeninovou performance na několik etap si nachystalo duo performérů Camya&KrisTee. To vše se bude odehrávat od 21:00 hodin do 7:00 ve čtvrtek 13. června, lístky jsou ke koupení v obvyklých předprodejích (Ticketpro, Ticketstream, Roxy), rezervovat lístky s 10% slevou lze na adrese tickets@roxy.cz.

Jako doprovodnou aktivitu k oslavám narozenin si letos Roxy vybralo ozvučenou historickou tramvaj, která se v den oslav bude pohybovat po centru Prahy. Lze v tom spatřit určitou analogii s vývojem klubu - předloni to byly alegorické vozy, minulý rok parník a letos historická tramvaj. Happy Birthday!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY