Jessie J láká ke koupi "Sweet Talker" akusticky. S "Masterpiece" si poradila hravě

28.10.2014 15:55 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Navzdory úspěchu hitu "Bang Bang" zatím třetí studiovka Jessie J nazvaná "Sweet Talker" není z prodejního hlediska žádným trhákem, a tak se britská zpěvačka snaží nový materiál propagovat, co jí síly stačí. Postupně proto na svůj VEVO kanál uvádí akustické verze jednotlivých písniček. Nyní došlo na temnou "Masterpiece" s osobním textem, v němž se vyznává, že občas šlápne vedle.

S pěveckými kvalitami Jessie J obeznámeným čtenářům asi není třeba připomínat, že interpretka hitu "Price Tag" dostala do vínku solidní hlasovou výbavu. Potvrzuje to i minimalistický záznam interpretace, v němž ji doprovází pouze kytarista. Těžko spekulovat, kolik dnešních popových zpěvaček by si mohlo dovolit své písně předvést v takto nahé podobě bez produkčních vychytávek. Kaňku na celkovém dojmu tak vytváří snad jen zbytečně patetická gesta, bez nichž by se video klidně obešlo.

Až si akustickou verzi přehrajete, níže ji můžete porovnávat s tou studiovou, která by si podle mnohých zasloužila singlové vydání. A pokud nebudete mít dost, nezbývá než zavítat na zpěvaččin VEVO účet, kde naleznete další akustická vystoupení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY