Solarstone vydává třetí díl kompilační řady "Pure Trance"

27.10.2014 16:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Hudební styl trance v současné době opětovně zažívá znovuzrození a stále více DJů se vrací ke klasickému soundu, který se v minulosti prezentoval hlavně emotivními melodiemi a rychlostí kolem 135 BPM. Jedním z těch aktuálně nejdůležitějších zástupců tohoto stylu je Brit vystupující pod uměleckým jménem Solarstone.

Ten zhruba před dvěma lety odstartoval novou kompilační řadu "Pure Trance", která se setkala s obrovským úspěchem a podpořily ji i velmi pozitivní recenze hudebních žurnalistů. Právě dnes (27. října) vychází její třetí díl. První disk již tradičně namíchal sám Solarstone, na ten druhý si i tentokrát pozval hosta. Aktuálně padla volba na irského DJe a producenta Bryana Kearneyho.

Mezi sedmatřiceti tracky fanoušci najdou novinky od The Thrillseekers, Alexe M.O.R.P.H.a, Sied van Riela, Aly & Fila nebo Plumb. Samozřejmě i oba protagonisté na kompilaci přispěli svými novými songy nebo exkluzivními remixy, které prozatím posluchači nikde jinde nenajdou.

"Pure Trance 3" se do české distribuce dostane v druhé polovině listopadu, pokud byste ji chtěli mít doma co nejdřív, můžete si ji objednat na oficiálním webu Solarstona. Abyste nekupovali zajíce v pytli, pod článkem najdete malou ochutnávku z jejího obsahu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY