Kristína vydává svoji první výběrovku

25.10.2014 12:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Půvabná zpěvačka Kristína, která je u nás již několik let komerčně nejúspěšnějších slovenskou interpretkou, se rozhodla poprvé rekapitulovat. Právě na trh uvádí svoji výběrovku s názvem "Tie naj".

Po třech albech, která se setkala nejen s velmi vřelým přijetím ze strany fanoušků, ale taktéž zaznamenala velmi slušné prodeje, se sedmadvacetiletá interpretka rozhodla poprvé poohlédnout zpět a sjednotit všechny své singlové úspěchu a přidat i několik novinek. Kromě deseti hitů, které zpěvačka v minulosti z desek představila, kolekce nabídne i pět písní, které fanoušci zatím mohou znát pouze z rádií.

Jmenovitě jde například i o novou verzi skladby "Ovoňaj ma ako ružu 2014", kde si zarecitoval legendární herec Ladislav Chudík, loňský hit "Rozchodový Reggaeton" nebo aktuální singl "Navždy". Bonusem pak bude rozverná novinka "Ta ne".

Vydání desky, která bude k mání od 27. října, Kristína podpoří i dvanácti koncerty letošního "Horehronie Tour 2014", které ji zavede například do Pardubic, České Lípy, Znojma, Prahy nebo Olomouce. Turné odstartuje již 6. listopadu a kompletní seznam jejich zastávek najdete zde. Pokud byste chtěli kolekci "Tie naj" získat s vlastnoručním podpisem Kristíny, doporučujeme ji objednat na jejím oficiálním webu.

Pro úplnost přinášíme ještě kompletní tracklist: V sieti ťa mám, Pri Oltári, Stonka, Ľudskosť /Modlitba za ľudskosť/, Odpúšťam (Radio edit 2013), Vráť mi tie hviezdy, Jabĺčko, Ešte váham, Anjeli lietajú nízko, Horehronie, Navždy, Život je vždy fajn, Ovoňaj ma ako ružu (s Ladislavom Chudíkom), Rozchodový reggaeton, Ta ne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY