Vstupenky na další dvě Global Connection Parties nyní v předprodeji

15.05.2002 09:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Richie Hawtin
© facebook interpreta
Předprodej vstupenek na pokračování série Global Connection parties v Brně (15/6) a Praze (21/6) začal. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketstream a TicketPro. Cena vstupenky na Global Connection party v Brně je 220 Kč + poplatky, cena vstupenky na Global Connection party v Praze je 280 Kč + poplatky, kompletní seznam prodejních míst najdete na www.tickestream.cz a www.ticketpro.cz.

Line-up Global Connection party Brno - 15.6. 2002 od 18:00 (BVV - před pav. Z): THE ADVENT (live), UMEK, JUAN ATKINS, Nika 77, Agent, Daho & Ginger, Radan Mach, Lucca, Orbith, Pavel Bidlo, Stephunk T. (live), Vik, Javas, Kel, Lumiére - tři sound systémy, hlavní stage je koncipován jako Open Air se zastřešením, druhý a třetí stage ve stanech.

Line-up Global Connection party Praha - 21.6. 2002 od 20:00 (Průmyslový palác): RICHIE HAWTIN (decks, EFX, 909 & Final Sratch), X-PRESS 2 (djs Rocky, Diesel & Ashley Beedle na 6 gramců), FUNK D'VOID, IAN POOLEY, RULERS OF THE DEEP, Ladida, Pavel Bidlo, Kel, Tall, Lumiére, Stephunk - live, na všech parties EAW sound system, LooX video, masívní ground support a světelný park, laser.

Přesné line-ups, začátky akcí, a více informací naleznete tady. Vstup pouze 18+.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY