BBC na oslavu spuštění nové služby vypustila píseň, ve které se potkali snad všichni

11.10.2014 14:13 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Veřejnoprávní rozhlasová a televizní společnost British Broadcasting Corporation neboli BBC v úterý slavnostně spustila službu BBC Music, která zahrnuje rozhlasové a televizní programovací systémy, digitální služby a vzdělávací projekty, a u příležitosti tohoto významného okamžiku vypustila do světa speciální písničku a videoklip.

Jde o hitovku "God Only Knows" kapely Beach Boys, kterou si v novém podání s jejím autorem Brianem Wilsonem a osmdesátičlenným orchestrem BBC Concert Orchestra zazpívali a zahráli asi úplně všichni, kdo v současnosti v popu něco znamenají, konkrétně třeba Pharrell Williams, Chris Martin, Elton John, Brian May nebo Kylie Minogue.

Není tam ovšem Mariah Carey. Ani Beyoncé. Ani U2. A ani Prago Union.

Ale zato je tam Jaz Dhami!

Seznam všech "27 směšně talentovaných hudebnic a hudebníků ze širokého spektra žánrů, kteří reprezentují talent, rozdílnost a hudební vášeň korespondující s každodenní činností BBC," se můžete šprtat zde, film o filmu pak můžete zhlédnout tady.

Dobrou zprávou pro dobročinná srdéčka je, že singl je zároveň charitativní a výtěžek z prodeje jde na konto Children In Need. Výjimečně nehodnotíme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY