Prago Union vystavují bianco setlist na svůj tradiční podzimní koncert v Lucerna Music Baru

09.10.2014 11:38 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Karty jsou takové. Nová deska a s ní i nějaké to zásadní občerstvení repertoáru jsou stále hudbou budoucnosti. Oproti tomu, co zahrát na blížícím se tradičním podzimním LMB, je vzhledem k datu 13. listopadu tématem nepoměrně ožehavějším. Ale kluci z Prago se toho nezalekli a předvádí učebnicový příklad delegování zodpovědnosti a na otázku odpovídají otázkou: "Co budeme hrát 13. listopadu v LMB?" Ha? A teď buďte chytří.

Takže ty karty... Nějakých osmdesát pecek jako v melounu, měsíc na zkoušení a něco přes dvacet skladeb na výsledném setlistu. A výběr v rukou lidu. Takže jak byste to viděli vy? To je podstata Youbox Boombox. Nikoli nutit vás přijít do LMB v kvádru, ale dát vám šanci navrhnout setlist koncertu Prago Union v Lucerna Music Baru tak, jak byste ho chtěli vy. Bez pokřikování názvů vašich oblíbených kousků mezi skladbami uprostřed koncertu.

Prago dá tuto možnost každému spolu se vstupenkou na jejich koncert. Přece si do toho nenecháme mluvit nějakými chytráky zvenčí, že. Tak se ukažte. V listopadu budou Prago Champions hrát podle vašich not. A za to vám slibují, že se to naučí, ať se jim bude chtít, či ne. To za tu legraci stojí, ne? Tak je potrapte.

Vybírejte a zjišťujte podrobnosti na www.pragounion.cz/youbox, kde můžete hlasovat pro minimálně jednu a maximálně deset skladeb jednou za 24 hodin a vidíme se radostně 13. listopadu 2014 v Lucerna Music Baru. Vstupenky v předprodeji za 250 Kč (+ poplatky) jsou k dostání na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě za 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY