Aretha Franklin se na novém albu pustí do Adele, Sinéad i Whitney

01.10.2014 11:11 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Ta deska coververzí, na které s americkou zpěvačkou a hudebnicí Arethou Franklin spolupracoval mimo jiné i Andre 3000, je už de facto hotová, a tak pověřený PR tým vypustil hromádku detailů.

Aretha Franklin - Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics
© facebook interpreta
Mezi ty detaily patří název "Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics", datum vydání, což bude pondělí 20. října, obal, což je to photoshopové veledílo vlevo a v detailu nahoře, tracklist, což je seznam písniček níže, a první písničková ochutnávka, což je to video pod tracklistem. To, a na to si sedněte, obsahuje záznam předělávky Arethiny britské kolegyně-divy Adele "Rolling In The Deep" (s malou špetkou Marvina Gaye).

Tracklist alba "Aretha Franklin Sings The Great Diva Classics" je následující: At Last (Etta James Cover), Rolling In The Deep (The Aretha Version) (Adele Cover), Midnight Train To Georgia (Gladys Knight Cover), I Will Survive (The Aretha Version)
 (Gloria Gaynor/Destiny's Child Mash-Up), People (Barbra Streisand Cover), No One (Alicia Keys Cover), I'm Every Woman/Respect (Whitney Houston/Aretha Franklin Mash-Up), Teach Me Tonight (Dinah Washington Cover), You Keep Me Hangin' On
 (The Supremes Cover), Nothing Compares 2 U (Sinéad O'Connor Cover).

P. S.: A s "Rolling In The Deep" už se Aretha stavila na návštěvu i k Lettermanovi - živé provedení a rozhovor úplně dole.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY