Festival t-music Back to School letos láká na Chinaski nebo ATMO Music

24.09.2014 11:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I v letošním roce se jeden z našich největších telefonních operátorů rozhodl studentům středních a vysokých škol zpříjemnit jejich návrat do tříd a poslucháren. Řeč je o sérii koncertů, která se uskuteční v rámci putovního festivalu t-music Back to School.

Již tradiční oslava začátku nového školního roku proběhne během konce září a první poloviny října v několika českých a moravských univerzitních městech a letos návštěvníky láká na pět kapel. Headlinerem budou na všech zastávkách Chinaski.

Hudební festival, na nějž bude opět vstup zdarma a který minulý rok navštívilo téměř sto tisíc studentů, odstartuje již 25. září v Plzni, poslední štace proběhne 9. října v Českách Budějovicích. Kromě seskupení kolem Michala Malátného zahrají kapely Sto zvířat, Prague Conspiracy, ATMO Music a Dolls In The Factory. Kromě hudby zažijí studenti i interaktivní doprovodný program, letos v leteckém duchu se vzdušnými hrami.

"Máme radost, že se nám tento úspěšný projekt a současně největší český podzimní open air festival podaří zrealizovat již počtvrté," uvádí Markéta Vychytilová, manažerka sponzoringu a akcí společnosti T-Mobile, která program organizuje.

Místa konání t-music Back to School jsou následující:
25.9. Plzeň (park Plzeň Open Air)
30.9. Brno (areál Hněvkovského, Komárov)
2.10. Olomouc (Korunní pevnůstka, Bezručovy sady)
7.10. Praha (Výstaviště Holešovice)
9.10. České Budějovice (Náplavka pod Dlouhým mostem)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY