Nicole Scherzinger představila detaily své říjnové druhé studiovky

18.09.2014 16:16 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po třech letech od první sólovky "Killer Love" se Nicole Scherzinger vrací s novým materiálem. Zpěvačka, bývalá členka dívčí skupiny Pussycat Dolls a porotkyně talentové show X Factor představí kolekci jedenácti písniček, z nichž většinu napsali a produkovali The-Dream a Tricky Stewart, 17. října. Novinku budou fanoušci v obchodech hledat pod názvem "Big Fat Lie".

Nicole Scherzinger - Big Fat Lie
© facebook interpreta
Zatímco obal desky si můžete prohlížet vlevo, tracklist zahrnující také skladbu, v níž hostuje rapper T.I., najdete níže. Posluchači už dobře znají dva singly - úvodní "Your Love" dosáhl na šesté místo britské hitparády, druhý "On The Rocks" se teprve nedávno dočkal svého klipu.

"Album zachycuje některé z mých vnitřních bojů, kterým se snažím čelit. Jakmile si totiž uvědomíte, co je lež, jste na nejlepší cestě k pravdě, čímž najdete sami sebe a vnitřní klid," vysvětluje šestatřicetiletá Američanka, jejíž jméno není díky známosti s Lewisem Hamiltonem cizí ani fanouškům Formule 1.

Na "Big Fat Lie" se vyskytne tato jedenáctka nových songů: Your Love, Electric Blue (feat. T.I.), On The Rocks, Heartbreaker, God Of War, Girl With A Diamond Heart, Just A Girl, First Time, Bang, Big Fat Lie, Run. Pro zájemce o luxuní verzi jsou pak ještě připraveny kousky Little Boy, Unison a Cold Word.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY