Vydavatelé časopisů Spark a Full Moon spojují síly s portálem musicserver.cz

15.09.2014 14:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Od poloviny září se významná část české hudební publicistiky spojuje do jedné mediální skupiny. Nově vzniklá mediální skupina se prezentuje pod názvem SMILE MUSIC. SPARK Rock koupil poloviční podíl ve firmě IMEG, která provozuje nejnavštěvovanější hudební server musicserver.cz.

Společnosti SPARK Rock s.r.o., IMEG s.r.o. a KYEO shows s.r.o. tak nyní společně zastřešují tištěné hudební magazíny SPARK, FULL MOON a FAKKER, na internetu pak hudební servery musicserver.cz, Spark-rockmagazine.cz, Fullmoonzine.cz, Xplaylist.cz a také filmový filmserver.cz. To vše spojené pod jednou střechou, a to jak v tradiční tištěné podobě, tak on-line, kde skupina plánuje své aktivity rozšířit o další zajímavé služby pro všechny, kteří žijí hudbou.

Mediální skupina SMILE MUSIC obchodně zastupuje všechny zmíněné tištěné i on-line tituly. Společně s inzercí a prezentací v jednotlivých magazínech lze využívat výhodné inzertní balíčky napříč všemi uvedenými magazíny a službami.

"Majitelé a zaměstnanci obou firem jsou především hudební fanoušci se společnou vizí - nabídnout široký výběr hudebních informací a zajímavostí napříč žánry – od undergroundu přes rockovou hudbu až po mainstreamový pop," uvádí Karel Balčirák za SPARK Rock.

Spojením se Sparkem a dalšími časopisy a servery vidíme šanci, jak dále rozvinout značku musicserveru. Každý z nás má různé znalosti a zkušenosti, které ve společné synergii určitě všechny projekty posunou dále, jak po stránce obsahové, tak obchodní. Pro naše čtenáře se nic nemění, každý den dostanou svou dávku hudebních zpráv, recenzí a dalších článků," okomentoval akvizici dosavadní majitel IMEG, Michal Novotný.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY