Nicole Scherzinger sází v "On The Rocks" na jistotu. A na své křivky

06.09.2014 16:16 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ač se tomu možná nechce věřit, léto už opravdu pomalu odeznívá, a tak nás v hudbě po měsících plných hopsavých refrénů, rozverné nálady a pestrobarevných vizuálů čeká období plouživých srdcerváčů s atmosférou spíš ponurou a klipy na barvy docela chudými. Přizpůsobila se i Nicole Scherzinger, která hned zkraje září posílá houpavý cajdák "On The Rocks", jenž upozorňuje na její chystanou druhou sólovku.

Jak už rozebral kolega Drobík, pomalu se táhnoucí písnička se jeví jako sázka na jistotu, která sice popaře neurazí, ale nenabízí žádnou přidanou hodnotu. Skladba je snadno zapomenutelná, nevýrazná, Nicole nemá moc co nabídnout ani vokálně a celkovou fádnost podtrhuje i klip. V něm sice létá vzduchem všechno možné, opravdové drama mu ale chybí, a tak alespoň pány potěší pohled na spoře oděnou zpěvačku a dámy zase budou obdivovat polonahého svalnatce.

Černobílý háv pak má nejspíš navozovat pocit uměleckosti, což se mu ale moc nedaří. "On The Rocks" je slušně odvedenou prací dle popových učebnic, kterou se posluchač (potažmo divák) na čtyři a půl minuty zabaví, nemá ale už žádný důvod se k novince vracet.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY