Fifth Harmony změnily kvůli fanouškům obal své debutové desky

25.08.2014 10:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dívčí pětice Fifth Harmony před časem skončila třetí v druhé sezóně amerického X Factoru, ale na rozdíl od jiných se jim podařilo rozjet kariéru i po soutěži. Na sklonku minulého roku vydaly debutové pětiskladbové EP s titulem "Better Together", které originálně nabídly hned v pěti různých verzích - mezi jinými i v akustické či španělsky nazpívané. A letošní podzim se ponese už ve znamení plnohodnotné desky.

Fifth Harmony - Reflection
© facebook interpreta
Dlouhohrající debut dívky ohlásily na půlku listopadu a do vínku mu vetkly název "Reflection". Před časem už zveřejnily obal nahrávky, jejich fandové jej však za svůj rozhodně nepřijali. Zpěvačky se poradily, daly na výtky svých příznivců a pořídily obal zcela nový, čímž si mezi nimi samozřejmě vysloužily slova o nejlepší kapele na světě a podobně. Zatímco nový cover vidíte vlevo vedle článku, ten původní můžete zkouknout třeba tady.

Kompletní tracklist nahrávky sice ještě není znám, měly by se na ní ale objevit skladby "Reflection", "Over", "We Know", "Going Nowhere" či plánovaný druhý singl "Them Girls Be Like".

Zatímco první ípíčko přineslo spíše mainstreamový pop, jenž dával vyniknout hlasům jednotlivých členek, na debut poutá skladba "Bo$$", která je silně ovlivněna hip hopem a r'n'b. I proto se stala jejich doposud nejúspěšnější z hlediska prodeje i hranosti v amerických rádiích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY