Lady Gaga a Tony Bennett představili přebal, tracklist i další ukázku alba "Cheek To Cheek"

19.08.2014 18:04 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Společné jazzové album Tony Bennetta a Lady Gaga bude dostupné už zhruba za měsíc, přišel tedy čas seznámit fanoušky se všemi podrobnostmi. Kolekce "Cheek To Cheek" již zná svůj cover, tracklist a dvojice nabízí k poslechu také v pořadí druhou ochutnávku, písničku "I Can't Give You Anything But Love".

Lady Gaga & Tony Bennett - Cheek To Cheek
© facebook interpreta
Zatímco přebal základní verze novinky, jejíž vydání je naplánováno na 22. září, můžete studovat vlevo, jak bude vypadat deluxe edice, zjistíte na zpěvaččině Facebooku. Po prvním singlu "Antyhing Goes" byla do role druhého lákadla zvolena píseň "I Can't Give You Anything But Love", kterou v roce 1928 složil Jimmy McHugh, slova pocházejí z pera Dorothy Fields. Poprvé se objevila v repertoáru Adelaide Hall, od té doby vznikla řada coververzí. Jak si s interpretací poradili Bennett a Lady Gaga, si můžete poslechnout níže.

A jaké songy tedy fanoušci na desce najdou? Přestože se původně mluvilo o tom, že se na ní objeví i několik nových, autorských skladeb, nakonec se bude jednat o sbírku předělávek žánrových klasik. Standardní vydání obsáhne následující dvanáctku: Anything Goes, Cheek To Cheek, Nature Boy, I Can't Give You Anything But Love, I Won't Dance, Firefly, Lush Life, Sophisticated Lady, Let's Face The Music And Dance, But Beautiful, It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing), Bang Bang (My Baby Shot Me Down). O čtyři položky bohatší deluxe edice nabídne navíc kousky Don't Wait Too Long, Goody Goody, Ev'ry Time We Say Goodbye a They All Laughed.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY