Lisa Stansfield si odbude v České republice koncertní premiéru

08.08.2014 08:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Anglická zpěvačka a také herečka Lisa Stansfield letos po desetileté odmlce vydala novou desku. Jmenuje se "Seven" a díky ní vůbec poprvé zamíří do Česka. První listopadový den se uskuteční koncert Lisy Stansfield ve Velkém sále pražské Lucerny.

Jak písně ze sedmé řadové desky, tak některé ze známých hitů "All Around The World", "All Woman", "This Is The Right Time", "Change" nebo "Never, Never Gona Give You Up" zazní už prvního listopadu v Lucerně v Praze, kde se odehraje koncertní premiéra této soulové divy.

Zpěvačka několikrát dobyla vrchol americké i britské singlové hitparády. V roce 1993 zazářila po boku George Michaela a Queen na stadionu Wembley během koncertu věnovaného památce Freddieho Mercuryho. Její skladba "Someday (I'm Coming Back)" se objevila na úspěšném soundtracku k filmu "Osobní strážce". Kromě zpěvu si Lisa několikrát vyzkoušela i roli herečky.

Trojnásobná držitelka Brit Awards letos vydala album "Seven", které sklízí úspěch u kritiky. Zatím se vyšplhalo na třináctou příčku prodejnosti ve Velké Británii a v radiích zní svěží popové hity "Can't Dance" a "Carry On". Lístky na listopadový koncert v České republice lze zakoupit v rozmezí 950 až 1790 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY