Sunrise Avenue vydají v říjnu svoji první výběrovku

08.08.2014 11:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Finská kapela Sunrise Avenue plánuje na říjen vydání své první výběrovky. K albu, které ponese název "Fairytales - Best Of", prozradil prostřednictvím sociálních sítí první informace zpěvák Samu Haber.

Sunrise Avenue fungují od roku 2002, ale svoji první desku "On The Way To Wonderland" vydali až o čtyři roky později. V současné době mají ve své diskografii čtyři studiová alba, nějaký ten živák, akustické EP a několik koncertních DVD. Dle slov frontmana bylo velmi složité vybrat ty nej písně, kromě několika novinek se členové formace nakonec dohodli, že "Fairytales - Best Of" nabídne tyto skladby: Hollywood Hills, I Don't Dance, Monk Bay, Little Bit Love, Fairytale Gone Bad, I Can Break Your Heart, Welcome To My Life, Forever Yours, Damn Silence, Choose To Be Me, Angels On A Rampage, Lifesaver, Hurtsville, Sweet Symphony.

Vzhledem k tomu, že skupina vždy velmi úzce komunikovala se svými fanoušky, rozhodla se výběrovku vydat i jako speciální fan-box edici, kterou doplní další songy vybrané právě z jejich řad. Pokud se chcete do výběru taky zapojit, tady máte do 15. srpna možnost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY