Historický první klubová RAM night v Roxy

07.08.2014 08:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Všichni drum&bass headz těšte se! Roxy nabídne na konci září opravdovou lahůdku - historický první klubovou RAM Night na území České republiky. Špičkový britský label bude reprezentovat jeho majitel Andy C ve tříhodinovém setu, dále Loadstar a Hamilton. Český support obstará Thiew, Schooler a 2K se Swegem.

Poslední zářijový pátek ozdobí klub Roxy zatočené rohy a na hlavní stagi představí svou RAM show majitel labelu Ram Records Andy C. Po masivní tour po největších světových žánrových festivalech jako WeAre FSTVL, EDC Las Vegas, Bestival a vyprodané Brixton Academy, si budeme moci RAM Night vychutnat i v prostředí českého klubu. RAM oslaví tento rok (stejně jako Roxy) dvaadvacet let a přátelský vztah Andyho s klubem Roxy je známá věc. Volba místa pro RAMku tak byla předem jasná.

Očekávaný tříhodinový set Andyho C doplní hvězdná producentská dvojice Loadstar (Xample and Lomax) a multižánrový hudební chameleón a jeden z nejdéle aktivní djů Andyho stáje Hamilton. Ram Records je na vrcholu sil a první česká klubová RAM night bude jednoznačnou drum&bassovou událostí podzimu.

Akce vypukne 26. září úderem dvaadvacáté hodiny. Vstupenky za 370 Kč + poplatky lze zakoupit v sítích Ticketportal, Ticketpro a GoOut, v NoD tradičně za zvýhodněnou cenu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY