sděluje ve svém novém videoklipu Olympic - musicserver.cz">

"Já nejsem zlej," sděluje ve svém novém videoklipu Olympic

29.07.2014 11:56 - Milan Menčík | foto: Martin Chrz / musicserver.cz

Olympic sice vydal výbornou desku "Souhvězdí šílenců" už v listopadu loňského roku, první videoklip však přichází na svět až nyní. Kapela ho natočila k druhému singlu "Já nejsem zlej". Námět dodal Petr Janda a celé video se snaží interpretovat text songu, který je posmutnělý a pojednává o tom, jak se zpěvák k smrti nerad smiřuje s neodvratným faktem stárnutí.

Zatímco písnička jako taková si udržuje vysoký standard, s vizuálním ztvárněním už to není tak slavné. Již sehraný tým ve složení Oldřich Zámostný, Jiří Vrkoslav a Václav Voborník zpracoval videoklip celkem unyle, bez dynamiky i nosného příběhu. I když muzika pořád skvěle funguje jak ve studiu, tak živě, pořádný klip už se nepodařilo natočit poměrně dlouho. Proto když člověk ve vysílání nejmenované televizní stanice, věnující se starým českým a slovenským písním, vidí video "Jako tele na vrata", zamáčkne slzu v oku.

Lyric videa k prvnímu singlu "Pane můj" i k jeho následovníkovi formaci sluší mnohem víc. Je ale dost dobře možné, že z chystaného alba "Souhvězdí drsňáků", které vyjde na podzim, vzejde konečně něco povedeného i na klipové plátno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY