Meryl Streep si v novém filmu o EDM zahraje DJe Tiësta

25.07.2014 12:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi fanoušky EDM a zajímá vás pozadí právě tohoto hudebního stylu, asi se brzy vydáte do kina. Pokud je pravdou to, co se před pár dny objevilo v amerických médích, měl by se v nejbližší době začít natáčet film s názvem "Feel The Beat", který bude mít režijně pod palcem uznávaný Američan Richard Linklater, jenž stojí například i za komedií "Škola ro(c)ku" nebo dramatem "Před soumrakem".

Ve filmu se mezi hlavními postavami má objevit například Paul Oakenfold nebo David Guetta, které ztvární Michael Sheen a Rhys Ifans. Hodně zajímavé obsazení bude mít Holanďan Tiësto. Na castingu se tvůrcům bohužel nepovedlo najít vhodného představitele, nakonec režiséra napadlo oslovit jeho letitou kamarádku - hvězdnou Meryl Streep. A právě ta všechny uchvátila svými syrovými a robotickými pohyby a roli tak okamžitě dostala.

Jak dále informace z Hollywoodu dodávají, herečka je z nadcházející role velmi nadšena, neb si Tiësta váží z doby jeho trancových začátků (v poslední době ale už prý moc ne). Snad jí toto nadšení vydrží, neb jedna z věcí, která ji v souvislosti s filmem čeká, je oholení jejích vlasů a pravidelné a vcelku náročné líčení speciálním sochařským tmelem.

K celému projektu se vyjádřil i sám Tiësto, který projevil zklamání. Jak uvedl, doufal, že na jeho roli najdou nějakého muže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY