Schmoov! - speciální host Groove Armady míří na narozeniny Reportu

28.04.2002 10:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report narozeniny
© facebook interpreta
V sobotu 10. května vystoupí v holešovickém klubu Mecca v rámci oslav prvních narozenin časopisu Report objev britské klubové scény, nottinghamská formace Schmoov!, která si do Prahy "odskočí" z dlouhotvajícího turné s Groove Armadou, aby českému publiku představila skvělé funk/houseové album "While You Wait!".

"Umějí hrát deep houseový groove, kterým se proslavili Deep Dish," napsal o nottinghamském triu např. časopis Muzik, zatímco americký DJ a producent Miguel Migs o jejich koncertě prohlásil, že byl jedním z nejlepších, jaký kdy v životě viděl. Schmoov! tvoří John Buckby, Andre Bonsor, Andrew Titherleigh, Owen Rowe a Ben Martin. Své nahrávky vydávají pod různými dalšími názvy např. u labelů Paper Recordings, Repap, Tag a 4th Wave. Jejich skladby se objevily mj. na proslulých kompilacích "High Fidelity Lounge Vol.1" (Guidance) a mixovaném CD Groove Armady "Back To Mine" (2001). Album, které Schmoov! 10. května v klubu Mecca představí, obsahuje 11 zdařilých nahrávek - od lounge music, deep house, funk až po new school jazz.

Kromě Schmoov! se můžete na hlavní scéně těšit na sety DJs Chrise Sadlera (UK), Lillou, Sexy Formi ad. Druhá scéna bude ve znamení New Funk Allstars a představí nejlepší české DJs tohoto stylu. Dále vás čekají sexy dancers, free drinks, special lights, dárky Reportu atd. Vstupné 200 / 250 Kč, další informace na www.ireport.cz a www.mecca.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY