Budoucí hvězda Banks nabízí další stylově těžko identifikovatelnou, ale skvělou ukázku z alba "GODDESS"

24.07.2014 09:01 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

O vydání očekávané desky "GODDESS" jsme vás jíž informovali. Osm songů z tohoto debutu už kalifornská senzace Jilian Banks zveřejnila.

Oproti typickému táhlému tempu a těžce pesimistické náladě z předchozí tvorby tentokrát zpěvačka o dost zrychlila, temnému ladění ale vale nedala. A zatímco předešlé ukázky se ještě daly jakž takž nazvat jako down-tempo nebo alespoň electro-pop, u novinky je to už o něco těžší. Je to r'n'b? Nebo snad prostě jen trochu hrubší popík? Ve výsledku je to jedno, protože produkčně se Banks a její spolupracovníci Jesse Rogg a Tim Anderson opět neskutečně vytáhli.

Po každém poslechu vyplouvají na povrch nové a nové zvuky a člověk pomalu ani neví, co je lepší - jestli svůdný (hlasový) projev Banks, úžasná perkusní linka nebo moc pěkné trylkování v refrénu. Každopádně se ukázalo, že možná tohle je ta správná cesta k nalezení sama sebe co se hudby týče. Zpěvačce prostě sluší svižnější písně a "Begging For Thread" zní mezi vším tím ostatním, takřka uspávacím materiálem skoro jako speed metal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY