Cavalera Conspiracy ohlašují novinkovou desku

08.07.2014 17:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pokud vás vždy těšila "stará dobrá" Sepultura a nadáváte, že to teď bez Cavalerových není ono, můžete začít šetřit na nové album slavné bratrské dvojice, které vyjde v rámci jejich aktuálního projektu Cavalera Conspiracy. Bude se jmenovat "Pandemonium".

V pořadí třetí studiovka se na pultech objeví v říjnu a jestli mají nové písně fanoušky v něčem překvapit, pak to bude jejich tvrdostí: "Nová deska 'Pandemonium' bude nejtvrdší ze všech tří, které jsme doposud vydali. Toužil jsem za každou cenu dostat Igora do té nálady, jakou měl při přípravě 'Arise' z dob Sepultury, kdy bylo naše tempo pekelně rychlé," prozradil Max Cavalera v nedávném rozhovoru v rádiu.

V interview pro HardRockHaven.net ještě dodal: "Stál jsem nad ním ve studiu jako diktátor. Chtěl jsem, aby většina písní měla velmi rychlé bicí party, a pokaždé, když na mě vytáhl ten svůj groove, jsem ho docela razantně zastavoval. A povedlo se." Produkci nové desky dostal na starost John Gray. Taky díky němu dostala novinka potřebné grády.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY