K(r)ávoviny: Helena Vondráčková - mnoho povyku pro nic. Nic

08.07.2014 22:23 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Napsat obsáhlý článek, ze kterého se nedozvíte nic, je vlastně umění. Jo, snažíme se, ale na naše kamarády z bulvárního denního tisku ještě nemáme. A tak se aspoň nechme inspirovat relativně známým divadelníkem Williamem Shakespearem, který ve spojení s naší přední divou dodává slovu povyk zcela nový rozměr, nemyslíte? Ale děje se toho samozřejmě mnohem více, i přes okurky, neváhejte a klikejte.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Firma Kytary.cz natočila reklamu a nás nenapadlo nic jiného, než o ní napsat článek. Jestli si myslíte, že hlavní hrdina je ten klaďas v bílém, tak není. (musicserver)

Prince vydá novou desku, OK? (Hypetrak)

Eluded chanteuse Iveta Bartošová vyhrála tuzemskou prodejní hitparádu. Naposledy. (musicserver)

Jestli chcete, koukněte na nějaké obrázky ze zkoušky na "On The Run Tour" paní Beyoncé a pana Beyoncého Jay-Zho. (Hypetrak)

Paní Beyoncé je, mimochodem, nejvlivnější celebritou na světě, což byla dost špatná zpráva pro Madonnu (a Elis) (musicserver), a to, že hostovala v songu Michelle Williams, nebylo, taky mimochodem, vůbec žádný překvápko (musicserver).

Životopisný film o Aaliyah se asi točit nebude, rodina protestuje, Zendaya to vzdala. :-( (Hypetrak)

Inu, ne vždycky všechno vyjde tak, jak chcete.

-

Protřelá jazzová zpěvačka Lady Gaga chystá desku s nadějným umělcem Tonym Bennettem (musicserver), ten pak přijede ukázat, co v něm je, do Prahy (musicserver).

Velmi nerádiový DJ David Guetta se zkouší dostat do povědomí širší veřejnosti rádiovou písničkou. Povede se mu stát se známým? (musicserver)

Pokud relativně notorická (z Prahy) kapela Make My Heart Explode vybere dost peněz, ukážou její členové pindíky. (musicserver)

Tady (musicserver) je něco o nové hudbě Ewy Farnaové a tady (Šíp - šok) zase komplexní shrnutí její vizáže s důrazem tentokrát na mimické svaly.

Miley Cyrus byla vysamplována hitmakery z Alt-J. (Hypetrak)

Svým způsobem populární zpěvačka Helena Vondráčková se vyjádřila ke svým způsobem populárnímu zpěvákovi Sámeru Issovi. (iGlanc)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože je vokurková sezóna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY