Mácháč letos nabídne NERVO, Showtek nebo Andrew Rayela

02.07.2014 11:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Festival Mácháč patří již mnoho let k těm nejzásadnějším letním hudebním akcím, které se u nás pořádají. Letos se mezi 22. a 23. srpnem můžeme na Máchově jezeře těšit již na čtrnáctý ročník.

I tentokrát tedy bude festival rozdělen na dva dny. Pátek bude na hlavním pódiu patřit pouze zahraničním hvězdám, v sobotu se představí česká DJská smetánka. První den na návštěvníky čeká hned osm zahraničních umělců, mezi kterými hrají jednoznačně prim australská DJská dvojčata NERVO. Kromě nich vystoupí i úspěšný holandský projekt Showtek, který tvoří bratři Sjoerd a Wouter Janssenovi.

Fanoušky stylu trance jistě potěší, že se letos do Čech podruhé podívá i jednadvacetiletý DJ a producent Andrew Rayel, jenž přijede představit svoje debutové album "Find Your Harmony". Čtveřici nejzajímavějších jmen završují Goldfish, kteří z Kapského města dovezou kombinaci tanečních groovy beatů s prvky elektro jazzu a živých nástrojů. Dalšími vystupujícími pak bude americký DJ Carnage nebo jeho holandský kolega Jordy Dazz. Během sobotního dne pak zahraje například Chris Sadler, John Culter, Michal Burian nebo Michal Poliak.

V letošním roce jdou vstupenky na Mácháč extrémně na dračku, v současné době je v prodeji posledních pět stovek kusů za 1090,- Kč. Následně bude uvolněno posledních dvě stě lístků za finální částku 1990,- Kč. Po jejich rozprodání se kapacita zcela naplní. Všechny potřebné informace a zásadní aktuality najdete jako vždy na oficiálním webu zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY