Moby složil opět filmovou píseň, které by si mohla všimout i rádia

30.06.2014 08:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Moby přichází s dalším singlem. Tentokrát jde o příjemně mainstreamovou píseň "The Only Thing", kterou složil speciálně pro nový americký film Paula Haggise "The Third Person".

Jde o romantický příběh tří párů, kdy každý z nich žije v jiném velkoměstě (Paříž, Řím a New York) a nachází se v odlišně pokročilém stádiu vztahu, do kterého ale všem vstupuje třetí osoba. Ve snímku si zahrála například Mila Kunis, Kim Basinger, Adrien Broody nebo Liam Neeson. A právě poslední jmenovaný byl Mobymu předlohou, když song skládal.

"Paul Haggis mi poslal hrubě sestříhanou verzi filmu a já složil píseň, která z jeho příběhu vychází. Konkrétně jsem tu skladbu napsal o Liamu Neesonovi a jeho filmové postavě," dodává sám hudebník, který si v songu společně s vokalistkou Julii Mintz i zazpíval.

I když má tento americký umělec nejúspěšnější část své hudební kariéry nejspíš už za sebou, jeho uvolněná taneční novinka má rozhodně nejen hitové ambice, ale při trošce dobré vůle by se mohla prodrat i do rádiového éteru. Od vizuálu nic moc nečekejte, díky ukázkám z filmu funguje spíše jako pozvánka do kina.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY